سفارش تبلیغ
صبا ویژن
پژوهش کار آفرینی طرح تولید حوله (یکشنبه 96/7/23 ساعت 3:39 عصر)
صنعت نساجی، پس از صنعت نفت مهم ترین و اشتغالزاترین صنعت کشور بوده و به واسطه وابستگی اندک آن به منابع خارجی توانسته است طی دهه های اخیر رشد مناسبی داشته باشد حوله بافی یکی از شاخه های صنعت نساجی است که در آن بافت تار و پودی به انضمام نخ پرز انجام می پذیرد امروزه انواع مختلف حوله بافته و مورد استفاده واقع می‌گردد از آنجمله می‌توان به انواع حوله های
دسته بندی تولیدی
فرمت فایل doc
حجم فایل 22 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 14
پژوهش کار آفرینی طرح تولید حوله

فروشنده فایل

کد کاربری 7169

خلاصه طرح

موضوع طرح : تولید حـوله

ظرفیت : 65 تن در سال

محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور

سرمایه گذاری کـل: 5/2022 میلیون ریال

سهم آوردة متقاضی: 5/202 میلیون ریال

سهم تسهیلات: 1820 میلیون ریال

دورة بازگشـت سرمایه: بیست‌ویک ماه

میزان اشتغالزایی : سی‌ویک نفر

مقدمــه:

صنعت نساجی، پس از صنعت نفت مهم ترین و اشتغالزاترین صنعت کشور بوده و به واسطه وابستگی اندک آن به منابع خارجی توانسته است طی دهه های اخیر رشد مناسبی داشته باشد. حوله بافی یکی از شاخه های صنعت نساجی است که در آن بافت تار و پودی به انضمام نخ پرز انجام می پذیرد. امروزه انواع مختلف حوله بافته و مورد استفاده واقع می‌گردد. از آنجمله می‌توان به انواع حوله های دستی، آشپزخانه، حمام و پیش بند و زیر پایی و ... اشاره کرد.

در بافت حوله از نخهای پنبه ای که دارای خاصیت جاذب الرطوبه هستند استفاده می‌شود. پرکاربردترین نخ در حوله بافی نخ پنبه ای نمره بیست است که بصورت یک‌لا در بافت پود و دولا در تار و پرز مورد استفاده قرار می‌گیرد.

همچنین مطابق با نیاز بازار می‌توان حوله ها را بصورت یک یا دو قطبی ( که به ترتیب در یک و دو طرف حوله ، پرز وجود دارد ) تولید نمود . چنانچه در بافت حوله از نخ خام استفاده شود، پس از بافت عملیات رنگرزی و پرداخت انجام می‌گیرد لکن اگر از ابتدا حوله با نخ های رنگی بافته شده باشد پس از اتمام بافت و دوخت، آماده عرضه به بازار خواهد بود.

در صورت اجرای این طرح ، محصولات قابل تولید آن، انواع حوله های طرح دار و ساده خواهد بود که به دلیل مصرفی بودن این کالاها از بازار مناسبی برخوردارند.ضمن اینکه با توجه به ماهیت این فعالیت تولیدی می‌توان از نیروی کار بانوان در رده‌های تخصصی و کارگری نیز بنحو مقتضی استفاده نمود.

توجیه اقتصادی طرح :

الف سرمایه گذاری ثابت :

 الف 1 ) زمیـن :

متـراژ ( متر مربع )

هزینه واحد ( هزارریال )

هزینه کل ( میلیون ریال )

1500

30

45

الف 2 ) محوطه سازی :

 ردیف

شــرح

مقدار

هزینه واحد ( هزارریال)

هزینه کل (میلیون ریال )

1

2

3

4

تسطیح و خاکبرداری

دیوارکشی

خیابان کشی

پارکینگ و فضای سبز

1500مترمربع

500مترمربع

200مترمربع

300مترمربع

5

6

10

20

5/7

3

2

6

جـــمـــع

5/18

الف 3 ) ساختمانها:

ردیف

شــرح

زیربنا(m2)

هزینه واحد ( هزارریال)

هزینه کل (میلیون ریال )